Klanten Service

Bij TekbirOnline.nl vind u de grootste online hoofddoeken webshop van Nederland.

Wij hebben de grootste online voorraad aan populaire zijden hoofddoekmerken zoals Aker, Pierre Cardin en Armine.

Begin juli 2011 is de lancering van de online webshop van start gegaan. Wij bieden je 24/7 een ruime collectie met meer dan 500 producten. Van vooraanstaande merken en collecties tot sales artikelen. Aan jou de keus om binnen die brede range het juiste product te vinden voor het juiste moment.

Naast een goede inkoop en een overzichtelijke webshop bieden we maximale service en betrouwbaarheid. Het is onze taak om iedere bestelling zo goed mogelijk te verlopen. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 3 dagen bij u thuis aankomt. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om binnen één week na de betaling de gekochte artikelen in de winkel te ruilen. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en voorzien te zijn van etiket en factuur. Het retourneren van de gekochte artikelen is helaas niet mogelijk. Wilt u het gekochte product toch in onze winkel ophalen? Dat kan zeker indien u direct na de bestelling per mail duidelijk aangeeft.

Via onze nieuwsbrief en sociale media houden we je graag op de hoogte van collectie-updates, acties en andere nieuws. Daarnaast zijn we altijd benieuwd naar de ideeën van onze klanten. Vragen en suggesties zijn daarom van harte welkom. Als je contact met ons opneemt, zorgen we zo snel mogelijk voor een antwoord.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief en volg ons op facebook.

Over TekbirOnline.nl
TekbirOnline is de online webshop van Tekbir Giyim, gevestigd in Amsterdam.

In 1992 is ons winkelmerk opgericht in Amsterdam en tot heden blijven wij nog steeds onze succes doorzetten. Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in damesmode en hoofddoeken.
Onze Partners
  • my partner
  • my partner
  • my partner
Volg Ons
Betaalmogelijkheden
Contact Gegevens

Adres: Joop van Weezelhof 12, 1063 MK Amsterdam

             "Winkelcentrum Plein 40-45"

Tel: +(31) 020 411 25 64

Fax: +(31) 020 411 25 66

Email: info@tekbironline.nl

Website: http://www.tekbironline.nl

You're currently on:

[profiler]
Memory usage: real: 19660800, emalloc: 19511424
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem